Csirkemájas spagetti
|
|
|
20
(0 szavazatok, átlag 0 az 5-ből)
Tészta és hagymás csirkemáj, tejföllel, sajtszósszal dúsítva. Érdemes kipróbálni.
Hozzávalók:
- 25 dkg csirkemáj
- 25 dkg tészta
- 2 fej hagyma
- só
- bors
- pirospaprika
- gulyáskrém
- majoranna
- 2 dl tejföl
- 2 dl tej
- 1 csomag sajtszósz
Elkészítés:
- A hagymát és a májat apró kockára vágjuk. Először a hagymát píritjuk egy kicsit, majd hozzáadjuk a májat. Fűszerezzük, sót csak a legvégén. Addig pirítjuk, amíg a máj vajpuha nem lesz
- Ekkor belekeverünk egy pohár tejfölt. Sózzuk, hagyjuk rottyanni egyet.
- Időközben kifőzünk egy csomag spagetti tésztát és ezt az elkészült májhoz adjuk, jól elkeverjük.
- Az egészet egy kivajazott jénai tálba rakjuk, majd a tetejét leöntjük egy csomag 2 dl hideg tejben elkevert sajtszósszal.
- Végül az egészet sütőben 30 percig sütjük.
|