Csirkemájas spagetti

Nyomtatás E-mail
(0 szavazatok, átlag 0 az 5-ből)

Tészta és hagymás csirkemáj, tejföllel, sajtszósszal dúsítva. Érdemes kipróbálni.

 Hozzávalók:

  • 25 dkg csirkemáj
  • 25 dkg tészta
  • 2 fej hagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • gulyáskrém
  • majoranna
  • 2 dl tejföl
  • 2 dl tej
  • 1 csomag sajtszósz   

Elkészítés:

  • A hagymát és a májat apró kockára vágjuk. Először a hagymát píritjuk egy kicsit, majd hozzáadjuk a májat. Fűszerezzük, sót csak a legvégén. Addig pirítjuk, amíg a máj vajpuha nem lesz
  • Ekkor belekeverünk egy pohár tejfölt. Sózzuk, hagyjuk rottyanni egyet.
  • Időközben kifőzünk egy csomag spagetti tésztát és ezt az elkészült májhoz adjuk, jól elkeverjük.
  • Az egészet egy kivajazott jénai tálba rakjuk, majd a tetejét leöntjük egy csomag 2 dl hideg tejben elkevert sajtszósszal.
  • Végül az egészet sütőben 30 percig sütjük.