Hagymás majoránnás csirkemáj

Nyomtatás E-mail
(2 szavazatok, átlag 5.00 az 5-ből)

Ízletes, kiadós ételek a csirkemájból készült fogások. Ezen ételek elengedhetetlen hozzávalói: vöröshagyma, majoránna, őrölt bors.

Hozzávalók:

  • 25 dkg csirkemáj
  • 2 fej hagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • gulyáskrém
  • majoránna
  • 2 dl tejföl

Elkészítés:

  • A hagymát és a májat apró kockára vágjuk.
  • Először a hagymát pirítjuk egy kicsit, majd hozzáadjuk a májat. Fűszerezzük, sót csak a legvégén.
  • Addig pirítjuk, amíg a máj vajpuha nem lesz.
  • Ekkor belekeverünk egy pohár tejfölt. Sózzuk, hagyjuk rottyanni egyet.

Köretnek "Tepsis burgonya - másként" receptemet ajánlom.