Hagymás majoránnás csirkemáj
|
|
|
17
(3 szavazatok, átlag 4.67 az 5-ből)
Ízletes, kiadós ételek a csirkemájból készült fogások. Ezen ételek elengedhetetlen hozzávalói: vöröshagyma, majoránna, őrölt bors.
Hozzávalók:
- 25 dkg csirkemáj
- 2 fej hagyma
- só
- bors
- pirospaprika
- gulyáskrém
- majoránna
- 2 dl tejföl
Elkészítés:
- A hagymát és a májat apró kockára vágjuk.
- Először a hagymát pirítjuk egy kicsit, majd hozzáadjuk a májat. Fűszerezzük, sót csak a legvégén.
- Addig pirítjuk, amíg a máj vajpuha nem lesz.
- Ekkor belekeverünk egy pohár tejfölt. Sózzuk, hagyjuk rottyanni egyet.
Köretnek "Tepsis burgonya - másként" receptemet ajánlom.
|