Natúr sertés-szelet tükörtojással
|
|
|
164
(0 szavazatok, átlag 0 az 5-ből)
Este vendégek lesznek és a munka után nem sok idő marad a vacsorára? Próbáld ki ezt! Mire kifő a rizs, kész a hús is.
Hozzávalók:
- 4 szelet setéskaraj
- 4 db tojás
- só
- bors
- olaj
-
Elkészítés:
- A karaj széleit bevagdossuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk-borsozzuk.
- Egy magas falú serpenyőben felhevítjuk az olajat. A karaj szeleteket lisztben megforgatjuk, majd a serpenyőben mindkét oldalát átsütjük, amíg megpuhul.
- Tálra tesszük és melegen tartjuk.
- A tojásokból tükörtojást sütünk, majd minden szelet húsra csúsztatunk egyet.
- Rizzsel vagy sültkrumplival tálaljuk.
|