Natúr sertés-szelet tükörtojással

Nyomtatás E-mail
(0 szavazatok, átlag 0 az 5-ből)

Este vendégek lesznek és a munka után nem sok idő marad a vacsorára? Próbáld ki ezt! Mire kifő a rizs, kész a hús is.

Hozzávalók:

  • 4 szelet setéskaraj
  • 4 db tojás
  • bors
  • olaj
  •  

Elkészítés:

  • A karaj széleit bevagdossuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk-borsozzuk.
  • Egy magas falú serpenyőben felhevítjuk az olajat. A karaj szeleteket lisztben megforgatjuk, majd a serpenyőben mindkét oldalát átsütjük, amíg megpuhul.
  • Tálra tesszük és melegen tartjuk.
  • A tojásokból tükörtojást sütünk, majd minden szelet húsra csúsztatunk egyet.
  • Rizzsel vagy sültkrumplival tálaljuk.