Rablóhús

Nyomtatás E-mail
(1 szavazat, átlag 5.00 az 5-ből)

 Finom hozzávalók felváltva nyársra húzva, tepsiben sütve, vele sült körettel.

 

Hozzávalók:

 

  • sertéskaraj
  • füstölt szalonna
  • füstölt kolbász
  • lilahagyma
  • nyársak (pl. bambuszpálcák)


Elkészítés:

  • A karajt felkockázzuk, megszórjuk flekken fűszerkeverékkel, és legalább egy délelőttön keresztül hűtőbe tesszük.
  • A szalonnát felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk, a hagymát leveleire szedjük.
  • A hozzávalókat felváltva húzzuk a nyársakra.
  • A rablóhúsokat egy tepsibe egymás mellé sorakoztatjuk, alufóliával lefedjük.
  • 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, puhára pároljuk majd egy kicsit rá is pirítunk.
  • A tepsibe tehetünk karikára vágott krumplit is, ez lehet a köret.

 

 

 

 

 

alt