Tepsiben sült héjas burgonya

Nyomtatás E-mail
(6 szavazatok, átlag 3.50 az 5-ből)

Krumpli minden formában, mennyiségben és bárhogy elkészítve! Hát Én így vagyok vele! Tepsiben, héjában sütve különösen finom változat! Pirosra, ropogósra sült csirkecombokkal, tejszínes gombamártással...ISTENI!

Hozzávalók

  • apró szemű krumpli
  • olaj
  • fűszerek (só, bors, őrölt rozmaring)

Elkészítés:

  • A krumplikat kb. fél órára beáztatom, majd egy körömkefével vagy dörzsis szivaccsal jó alaposan megtisztítom.
  • Félbe vágva a tepsibe teszem őket, sózom, borsozom, esetleg őrölt rozmaringgal megszórom, meglocsolom olajjal,
  • előmelegített sütőbe teszem, és ropogósra sütöm. Akkor van kész, ha a vágott fele piros és ropogós.