Tonhalkrém pirítóssal

Nyomtatás E-mail
(4 szavazatok, átlag 4.25 az 5-ből)

Baráti összejövetelek alkalmával kitűnő előétel. Csak győzd sütni a pirítósokat!

 

Hozzávalók:

 

  • 1 konzerv tonhal darabokban (olajban)
  • 1 doboz natúr vajkrém
  • 1 evőkanál mustár
  • 3 közepes csemege uborka
  • 1 közepes fej hagyma
  • pár csepp citromlé
  • kenyér pirítósnak


Elkészítés:

  • A konzerv tonhal levét lecsepegtetjük.
  • A vajkrémet kissé felolvasztjuk.
  • Apróra vágjuk az uborkát és a hagymát.
  • Mindezeket elkeverjük, majd ízesítjük mustárral, citromlével.
  • Jól lehűtjük, hogy az ízek összeérjenek.
  • Forró piritóssal kínáljuk.