Válogatott finomságok receptgyűjteménye

Brokkolikrémleves

Nyomtatás E-mail
(4 szavazatok, átlag 4.50 az 5-ből)

Brokkolikrémleves krumplival, zellerrel, vöröshagymával, fokhagymával ízesítve, egy kis szerecsendióval.

 

Magyaros gombaleves

Nyomtatás E-mail
(4 szavazatok, átlag 3.75 az 5-ből)

A ránott gombán túl...

Nem mindenki szereti a gombát, de aki igen annak ízleni fog ez a piros zöldséges leves gombával gazdagítva, bio, teljeskiőrlésű levestésztával.

 

 

Zöldbableves csipetkével

Nyomtatás E-mail
(4 szavazatok, átlag 4.50 az 5-ből)

Mindennapos főzéseim egyik népszerű "szereplője" ez a leves. Szerencsére van még a mélyhűtőben tavalyról zöldbab. 

 

Babgulyás

Nyomtatás E-mail
(9 szavazatok, átlag 4.67 az 5-ből)

 Népszerű étel. Igen kiadós, főleg egy kis füstölt csülökkel, csípősen! Főételnek is beillik ugyan, de szinte kötelező hozzá a frissen sütött palacsinta!

 

Frankfurti leves

Nyomtatás E-mail
(8 szavazatok, átlag 3.38 az 5-ből)

A kelkáposzta táplálkozási értékét a benne levő szénhidrátok, de még inkább az emészthető rostok, az ásványi sók, a viszonylag nagy mennyiségű B1- és B2-vitamin-, valamint vastartalma, íz- és zamatanyagai adják. Tehát érdemes fogyasztani.

 

 

Tyúkhúsleves

Nyomtatás E-mail

Vasárnapok elmaradhatatlan levese. Titka szerintem a frissen vágott házityúk és a frissen szedett zöldségekben keresendő.

 

Tojásleves

Nyomtatás E-mail

A tojás sok receptünk alapanyaga. Miért ne főznénk vele, belőle levest is? Főként, ha gyorsan kell az asztalra tenni valami finomat.

 

Krumplileves

Nyomtatás E-mail
(1 szavazat, átlag 5.00 az 5-ből)

Klasszikus krumplileves, tejföllel az igazi.

Próbáljuk ki Krumpligombóccal!

 

Zöldségleves

Nyomtatás E-mail
(2 szavazatok, átlag 3.00 az 5-ből)

Finom tavaszi-nyári leves. Évszaknak megfelelően válogatom hozzá a zöldségeket. A legjobb, legfinomabb friss hozzávalókkal lesz!

 

Tárkonyos raguleves csirkemellel, grízgaluskával

Nyomtatás E-mail
(3 szavazatok, átlag 4.33 az 5-ből)

Szinte mindenki ismeri a tárkonyos borjúragu levest, de mivel az én hűtömben gyakrabban megfordul csirke mint borjú, én abból készítem ezt a levest.

Finom, savanykás ízét emeljük ki tárkonnyal, citromkarikákkal és persze tejföllel!

 

Francia hagymaleves

Nyomtatás E-mail
(4 szavazatok, átlag 3.75 az 5-ből)

A hagymaleves kezdetekben csak a szegény parasztok étek volt. Ma már azonban nincs olyan nívós étterem, ahol ne szolgálnák fel valamely változatát. Elkészítésére számos variáció létezik. Ez a recept talán az egyik legkönyebben elkészíthető változata. Mivel nagyon finom, én már nem is próbálkoztam másik recepttel, de ha valaki ismer és kipróbált már más receptet is, ossza meg velem!

Cipóban tálalva az igazi!

 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL