"Emeletes élvezet"

Nyomtatás E-mail
(12 szavazatok, átlag 4.25 az 5-ből)

Sütés nélküli finomság, lehűtve a legfinomabb. Vigyázat! Gyorsan elfogy!

 

1. réteg
25 dkg darált háztartási keksz
5 dkg Ráma margarin
5 dkg porcukor
kevés tej

A darált kekszet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a porcukrot, a margarint, kevés tejet és összegyurjuk. Amikor már jól összeállt a tészta, egy kisebb méretű tepsi aljába nyomkodjuk. A tepsi alját szórjuk meg egy kis darált keksszel, hogy ne ragdjon bele a tészta.

2. réteg
25 dkg túró
ízlés szerint porcukor
2 dl tejszín
1 cs. vaníliás cukor

A túrót egy villával alaposan összetörjük, kikeverjük a porcukorral és a vaniliás cukorral. Felverjük a tejszínt és elkeverjük a túróval. Rásimítjuk a kekszre.

3. réteg
2 cs. Aranka vaníliás krémpor
5 dl tej
1 cs. vaníliás cukor

A krémporokat 5 dl tejjel és a vaniliás cukorral felverjük, a túróra kenjük.

4. réteg
2 dl Hulala

Felverjük a Hulala habot és rásimítjuk a süti tetejére. Reszelt csokoládéval díszítjük. 

Tegyük hütőbe, 1,5-2 óra múlva fogyasztható.

alt

 

alt