Vasárnapok elmaradhatatlan levese. Titka szerintem a frissen vágott házityúk és a frissen szedett zöldségekben keresendő.
|
|
A tojás sok receptünk alapanyaga. Miért ne főznénk vele, belőle levest is? Főként, ha gyorsan kell az asztalra tenni valami finomat.
|
71
(5 szavazatok, átlag 3.00 az 5-ből)
Ízletes levesbetét, szinte minden leveshez kiváló. A pihentetési isdőt érdemes kivárni, hogy a gríz jól megtudjon dagadni. Mindig győződjünk meg arról, hogy megfőtt-e, mert talán nincs is rosszabb mint, ha afinom levesünkben grízgaluska még kemény.
|
70
(1 szavazat, átlag 5.00 az 5-ből)
Klasszikus krumplileves, tejföllel az igazi.
Próbáljuk ki Krumpligombóccal!
|
69
(2 szavazatok, átlag 3.00 az 5-ből)
Finom tavaszi-nyári leves. Évszaknak megfelelően válogatom hozzá a zöldségeket. A legjobb, legfinomabb friss hozzávalókkal lesz!
|
68
(3 szavazatok, átlag 4.33 az 5-ből)
Szinte mindenki ismeri a tárkonyos borjúragu levest, de mivel az én hűtömben gyakrabban megfordul csirke mint borjú, én abból készítem ezt a levest.
Finom, savanykás ízét emeljük ki tárkonnyal, citromkarikákkal és persze tejföllel!
|
67
(6 szavazatok, átlag 4.00 az 5-ből)
Gyerekek kedvence: hidegen, melegen, keményen, folyósan; ki-hogy szereti.
|
66
(40 szavazatok, átlag 3.50 az 5-ből)
Marhapörkölt elkészítése bográcsban. Receptünk 8 főre szól, mivel bográcsban nagyobb mennyiséget érdemes főzni.
|
58
(7 szavazatok, átlag 4.57 az 5-ből)
Egy baráti összejövetel alkalmával barátnőm készítette bográcsos tyúkpörkölt köreteként, de szerintem önálló ételként is kiváló.
|
23
(1 szavazat, átlag 5.00 az 5-ből)
Ha csak kevés időm van, nem sütök hozzá tésztát, hanem babapiskótával helyettesítem.
|
22
(1 szavazat, átlag 5.00 az 5-ből)
Sokáig anyukám receptje alapján készítettem ezt a finomságot, de mégsem lett olyan. Végül rá kellett jönnöm, hogy a titkos hozzávaló a legalább 30 éves palacsintasütő!
|
|
|
|
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |