Válogatott finomságok receptgyűjteménye

 

Tyúkhúsleves

Nyomtatás E-mail

Vasárnapok elmaradhatatlan levese. Titka szerintem a frissen vágott házityúk és a frissen szedett zöldségekben keresendő.

 
 
 

Tojásleves

Nyomtatás E-mail

A tojás sok receptünk alapanyaga. Miért ne főznénk vele, belőle levest is? Főként, ha gyorsan kell az asztalra tenni valami finomat.

 
 
 

Grízgaluska

Nyomtatás E-mail
(5 szavazatok, átlag 3.00 az 5-ből)

Ízletes levesbetét, szinte minden leveshez kiváló. A pihentetési isdőt érdemes kivárni, hogy a gríz jól megtudjon dagadni. Mindig győződjünk meg arról, hogy megfőtt-e, mert talán nincs is rosszabb mint, ha afinom levesünkben grízgaluska még kemény.

 
 
 

Krumplileves

Nyomtatás E-mail
(1 szavazat, átlag 5.00 az 5-ből)

Klasszikus krumplileves, tejföllel az igazi.

Próbáljuk ki Krumpligombóccal!

 
 
 

Zöldségleves

Nyomtatás E-mail
(2 szavazatok, átlag 3.00 az 5-ből)

Finom tavaszi-nyári leves. Évszaknak megfelelően válogatom hozzá a zöldségeket. A legjobb, legfinomabb friss hozzávalókkal lesz!

 
 
 

Tárkonyos raguleves csirkemellel, grízgaluskával

Nyomtatás E-mail
(3 szavazatok, átlag 4.33 az 5-ből)

Szinte mindenki ismeri a tárkonyos borjúragu levest, de mivel az én hűtömben gyakrabban megfordul csirke mint borjú, én abból készítem ezt a levest.

Finom, savanykás ízét emeljük ki tárkonnyal, citromkarikákkal és persze tejföllel!

 
 
 

Tejbegríz

Nyomtatás E-mail
(6 szavazatok, átlag 4.00 az 5-ből)

Gyerekek kedvence: hidegen, melegen, keményen, folyósan; ki-hogy szereti. 

 
 
 

Marhapörkölt bográcsban

Nyomtatás E-mail
(40 szavazatok, átlag 3.50 az 5-ből)

Marhapörkölt elkészítése bográcsban. Receptünk 8 főre szól, mivel bográcsban nagyobb mennyiséget érdemes főzni.

 

 
 
 

Kapros-túrós nokedli

Nyomtatás E-mail
(7 szavazatok, átlag 4.57 az 5-ből)

Egy baráti összejövetel alkalmával barátnőm készítette bográcsos tyúkpörkölt köreteként, de szerintem önálló ételként is kiváló.

 
 
 

Somlói galuska

Nyomtatás E-mail
(1 szavazat, átlag 5.00 az 5-ből)

Ha csak kevés időm van, nem sütök hozzá tésztát, hanem babapiskótával helyettesítem.

 
 
 

Palacsinta

Nyomtatás E-mail
(1 szavazat, átlag 5.00 az 5-ből)

Sokáig anyukám receptje alapján készítettem ezt a finomságot, de mégsem lett olyan. Végül rá kellett jönnöm, hogy a titkos hozzávaló a legalább 30 éves palacsintasütő!

 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL